CASA ALBA – DECLARATII  de Dyslexia Awareness Month

CASA ALBA - DECLARATII
Data 1 octombrie 2018

MESAJ AL PRESEDINTELUI STATELOR UNITE ALE AMERICII, DOMNUL DONALD TRUMP, CU OCAZIA LUNII DE CONSTIENTIZARE LA NIVEL NATIONAL ASUPRA DISLEXIEI - NATIONAL DYSLEXIA AWARENESS MONTH

MELANIA SI CU MINE NE ALATURAM RECUNOASTERII LUNII OCTOMBRIE CA LUNA CONSTIENTIZARII LA NIVEL NATIONAL ASUPRA DISLEXIEI - NATIONAL DYSLEXIA AWARENESS MONTH
SUNTEM DEDICATI IMBUNATATIRII MEDIULUI DE INVATARE SI CONDITIIILOR DE MUNCA PENTRU TOTI AMERICANII – MAI ALES CELOR CU GANDIRE CREATIVA SI BRAVI AMERICANI DISLEXICI.
INCURAJAM TOTI AMERICANII SA AFLE MAI MULTE DESPRE DISLEXIE, SA MILITEZE IN FAVOAREA COPIILOR SI ADULTILOR DISLEXICI SI SA-SI SUSTINA PRIETENII, RUDELE, COLEGII SI PE TOTI CEI DRAGI CARE AU ACEASTA CONDITIE.
DISLEXIA ESTE O TULBURARE DE INVATARE NEURO-COGNITIVA CARE AFECTEAZA ABILITATILE DE CITIRE, ORTOGRAFIERE SI PROCESARE A LIMBAJULUI.
SI TOTUSI, PRIN INTERMEDIUL PROGRAMELOR DE CITIRE BAZATE PE CERCETAREA STIINTIFICA SI A ADAPTARILOR, PERSOANELE CU DISLEXIE ISI POT ATINGE INTREGUL POTENTIAL IN SOCIETATE SI POT DEVENI ELEVI-STUDENTI SI PROFESIONISTI DE MARE SUCCES IN CAMPUL MUNCII.
MULTI AMERICANI DISLEXICI DUC O VIATA FERICITA, SANATOASA SI PRODUCTIVA.
EI SUNT DIRECTORI DE TOP IN DOMENIUL INDUSTRIAL, CREATORI DE SPLENDIDE CAPODOPERE ARTISTICE, INVENTATORI DE TEHNOLOGII INOVATOARE SI APARATORI AI LIBERTATII AMERICII.
IN ACEASTA LUNA RECUNOASTEM IN MOD SPECIAL EXTRAORDINARA CONTRIBUTIE A PERSOANELOR DISLEXICE SI GARANTAM CA FIECARE COPIL SAU ADULT CARE SE LUPTA CU PROVOCAREA DISLEXIEI VA PRIMI TOATE RESURSELE NECESARE PENTRU A REUSI IN SCOALA SI IN ORICE DOMENIU.
ADMINISTRATIA MEA ISI ASUMA OBLIGATIA DE A LUCRA IMPREUNA CU FAMILIILE SI CU SCOALA PENTRU A IMBUNATATI PROCESUL DE IDENTIFICARE PRECOCE A DISLEXIEI SI PENTRU A BENEFICIA DE PROGRESELE CERCETARII IN PRIVINTA DISLEXIEI.
DISLEXIA NU TREBUIE SA FIE O BARIERA IN CALEA SUCCESULUI.
NATIUNEA NOASTRA VA CONTINUA SA LARGEASCA OPORTUNITATILE PENTRU FIECARE AMERICAN, IN SPECIAL PENTRU CEI CARE LUPTA SA DEPASEASCA PROVOCAREA ACESTEI CONDITII.

traducere Angela Ioan
Asociatia Bucuresti Pentru Copii Dislexici

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/presidential-message-national-dyslexia-awareness-month/?utm_source=facebook

error: Continutul nu poate fi copiat !!! Toate drepturile sunt rezervate.