Asociatia ARAD pentru Copii Dislexici

ASOCIATIA ARAD PENTRU COPII DISLEXICI

 

CINE SUNTEM NOI?

Noi suntem un grup de părinți care se implică în viața copiilor lor, implicându-ne în sprijinul copiilor, tinerilor și adulților cu dificultăți în dislexie, disgrafie și discalculie, precum și a familiilor acestora. Această asociație a luat ființă din nevoia de a sprijinii acești tineri inteligenți, sensibili, creativi și cu daruri nebănuite, dar neînțeleși și nesprijiniți de cei din jurul lor.

CE DORIM?

Dorim ca ei să poată beneficia de aceleași avantaje ca a unui copil sau tânăr obisnuit, să aibă o viață normală, neîngrădită sau etichetată de ”prietenii binevoitori”. Nu toți avem aceleași calități, însă unele daruri sunt foarte rare și ascunse. Drept dovadă este Petru, un copil care în ciuda dificultăți de a citii și a scrie, învață cu ajutorul unor oameni minunați, să se poată descurca în viitorul plin de culoare și de viață (puteți citii povestea lui aici ). 

CE FACEM?

Împărțim din experiența noastră, cunoștințele noastre, prin întalnirile organizate de noi. Prin implicarea noastră dăm valoare generației viitoare, clădim vieți, creștem cu fiecare copil sau familie ajutată, cu fiecare hop pe care îl trec cei care ne caută.

Citeste mai multe pe site-ul A.A.C.D.

error: Continutul nu poate fi copiat !!! Toate drepturile sunt rezervate.